Sosedov pes se je zagnal proti dečku: Tako ga je pred njim branil nemški ovčar!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo otroka med igranjem z nemškim ovčarjem.

Ko ju je zagledal sosedov pes, se je ob dogajanju pognal proti dečku in nemškemu ovčarju, nato pa kmalu spoznal, da ima deček ob sebi izjemnega stražarja.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot milijon ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so navdušeni nad potezo zaščitniškega nemškega ovčarja po imenu Tank.

Sosedov pes se je namreč z vso hitrostjo pognal proti 6-letnemu dečku, a mu je hitro v bran stopil nemški ovčar Tank. Da bi zaščitil dečka, ga je podrl na tla in stal nad njem, nato pa stekel proti sosedovemu psu in ga pregnal na varno razdaljo. Na pomoč je priskočil tudi pitbull, a je nemški ovčar že opravil z nevarnostjo.

Poglejte si izjemen odziv nemškega ovčarja po tem, ko se je sosedov pes zagnal proti 6-letnemu dečku. Pa naj še kdo reče, da pes ni človekov najboljši prijatelj.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuTilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemNeumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!