Sosedov pes se je zagnal proti dečku: Tako ga je pred njim branil nemški ovčar!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo otroka med igranjem z nemškim ovčarjem.

Ko ju je zagledal sosedov pes, se je ob dogajanju pognal proti dečku in nemškemu ovčarju, nato pa kmalu spoznal, da ima deček ob sebi izjemnega stražarja.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot milijon ogledov, mnogi spletni uporabniki pa so navdušeni nad potezo zaščitniškega nemškega ovčarja po imenu Tank.

Sosedov pes se je namreč z vso hitrostjo pognal proti 6-letnemu dečku, a mu je hitro v bran stopil nemški ovčar Tank. Da bi zaščitil dečka, ga je podrl na tla in stal nad njem, nato pa stekel proti sosedovemu psu in ga pregnal na varno razdaljo. Na pomoč je priskočil tudi pitbull, a je nemški ovčar že opravil z nevarnostjo.

Poglejte si izjemen odziv nemškega ovčarja po tem, ko se je sosedov pes zagnal proti 6-letnemu dečku. Pa naj še kdo reče, da pes ni človekov najboljši prijatelj.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!