Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo na odhod Magne!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smo bili gledalci znova priča simpatičnim prispevkom.

Ob koncu oddaje so pripravili parodijo, pri kateri je Tilen Artač zapel kot legendarni slovenski glasbenik Vlado Kreslin.

"Največja glasbena atrakcija pa tokrat zahteva pejneze nazaj," so ob parodiji zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja, kjer objavljajo številne video posnetke iz prej omenjene oddaje.

Pri parodiji so si tokrat izposodili pesem "Daj mi, Micika, pejneze nazaj", ki jo v originalu prepeva Vlado Kreslin in Beltinška banda. Parodijo so preimenovali v "Daj mi, Magna, pejneze nazaj", ime glasbenega izvajalca pa spremenili v Vladni Kreslin & Avstrijska banda.

Prepevali so o podjetju Magna, ki zapira lakirnico v Hočah, svoje obrate pa so že v začetku marca preselili v Gradec. Sprememba bo vplivala na okoli 90 zaposlenih, podjetje pa mora vrniti tudi številne državne subvencije. Prisluhnite, kakšno parodijo so tokrat pripravili v satirični oddaji Kaj dogaja.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tilen je vselej vrhunski. Občudujem ga. Imam pa na sumu, da mu pri teh domislicah pomagajo še drugi, ker en sam si vsega tega vsak teden znova ne bi mogel zmisliti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!