Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo na odhod Magne!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smo bili gledalci znova priča simpatičnim prispevkom.

Ob koncu oddaje so pripravili parodijo, pri kateri je Tilen Artač zapel kot legendarni slovenski glasbenik Vlado Kreslin.

"Največja glasbena atrakcija pa tokrat zahteva pejneze nazaj," so ob parodiji zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja, kjer objavljajo številne video posnetke iz prej omenjene oddaje.

Pri parodiji so si tokrat izposodili pesem "Daj mi, Micika, pejneze nazaj", ki jo v originalu prepeva Vlado Kreslin in Beltinška banda. Parodijo so preimenovali v "Daj mi, Magna, pejneze nazaj", ime glasbenega izvajalca pa spremenili v Vladni Kreslin & Avstrijska banda.

Prepevali so o podjetju Magna, ki zapira lakirnico v Hočah, svoje obrate pa so že v začetku marca preselili v Gradec. Sprememba bo vplivala na okoli 90 zaposlenih, podjetje pa mora vrniti tudi številne državne subvencije. Prisluhnite, kakšno parodijo so tokrat pripravili v satirični oddaji Kaj dogaja.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Tilen je vselej vrhunski. Občudujem ga. Imam pa na sumu, da mu pri teh domislicah pomagajo še drugi, ker en sam si vsega tega vsak teden znova ne bi mogel zmisliti...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!