Tilen Artač nastopil kot Vedeževalec Blaž: Parodija, ki te bo nasmejala do solz!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smeha pri parodijah znova ni manjkalo.

Tilen Artač se je tokrat predstavil kot Vedeževalec Blaž, klicateljem pa pomagal pri izbiri glede županskih volitev.

"Svoje bogato znanje o lokalnih volitvah je tudi tokrat ljubeznivo delil z vami naš občasni sodelavec Vedeževalec Vlaž. Vi pa ne zamudite nove oddaje, ki bo na sporedu v soboto ob 21:00 na prvem programu Televizije Slovenija," so ob parodiji zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja.

Tilen Artač se je tokrat pri parodiji predstavil kot Vedeževalec Vlaž - gre za izmišljen lih, s katerim imitira znamenitega Vedeževalca Blaža, ki je poznan po tem, da nima dlake na jeziku.

Prisluhnite vsem nasvetom, ki jih je Tilen Artač v satirični oddaji Kaj dogaja s svojimi poslušalci delil kot Vedeževalec Vlaž. Koga boste pa vi izbrali na županskih volitvah?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!