Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?

Na spletu je te dni pristala simpatična parodija, ki jo je v uvodu nove sezone satirične oddaje Kaj dogaja pripravil Tilen Artač.

Tokrat si je izposodil kar slovensko Zdravljico, s parodijo pa sodeč po odzivih nasmejal številne spletne uporabnike.

Nova sezona satirične oddaje Kaj dogaja je nazaj, pred malimi ekrani pa jo bomo lahko spremljamo vsako soboto ob 21:00. Za nami je že prva epizoda nove sezone, pri kateri je voditelj Tilen Artač poskrbel za dozo smeha med gledalci.

Že v samem uvodu oddaje so pripravili parodijo, pri kateri so si izposodili slovensko himno. Prepevali so o njihovi satirični oddaji Kaj dogaja, z besedilom pa poskrbeli za dozo smeha med gledalci.

Prisluhnite novi parodiji, pri kateri je voditelj Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico, ob tem pa prepeval o svoji oddaji. Bodo z nastopom nasmejali tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 5 dnevi
Tilen je genijalec. Kako hudiča zmore taki tempo, da je venomer aktualen in pri stvari...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!