Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smo gledalci znova bili priča dozi smeha.

Pošteno smo se nasmejali tudi ob parodiji Palomar, pri kateri so si ustvarjalci privoščili politike in aktualno dogajanje na politični sceni.

"Ste zamudili prvo epizodo politične telenovele Palomar? Nikakor ne zamudite druge, ki bo na sporedu že to soboto ob 21:00, na Televiziji Slovenija," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja, kjer objavljajo številne izseke iz oddaje.

Tokrat so predstavili prvo epizodo telenovele Palomar, pri kateri so si privoščili naše politike. Drame in zapletov ni manjkalo, video posnetek pa je sodeč po odzivih nasmejal številne spletne uporabnike.

Poglejte si zabavno parodijo iz satirične oddaje Kaj dogaja, pri kateri so si privoščili slovenske politike. Bodo z video posnetkom nasmejali tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Prekrasna oddaja. Da ustvarjaš kaj takega pa že moraš imeti hudirjevo pronicljiv in hiter um. Upajmo samo, da se SDS podtaknjenec Urbanija na RTV ne bo spomnil in tako dobre oddaje hotel ukiniti. Po dosedaj videnem je v škododelnosti zmožen vsega...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuTilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemNeumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!