Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smo bili gledalci znova priča simpatičnim parodijam.

Ob koncu je v rubriki Mala terasa Tilen Artač nastopil kot slovenski glasbenik Adi Smolar, s parodijo pa poskrbel za dozo smeha in dobre volje.

"Največja glasbena atrakcija pa svojega izpita ne ga nikomur," so ob parodiji zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja, kjer objavljajo številne video posnetke iz omenjene oddaje.

Tokrat je Tilen Artač priredil znano slovensko uspešnico "Jaz ne grem v šolo", ki jo je slovenski glasbenik Adi Smolar predstavil leta 2000. Parodijo so naslovili z "Jaz ne grem na trolo", ime glasbenega izvajalca pa spremenili v Stari Smolar.

Prisluhnite simpatičnemu video posnetku, pri katerem je voditelj Tilen Artač v oddaji Kaj dogaja spremenil uspešnico Adija Smolarja. Bo s parodijo nasmejal tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Genijalec, ta naš Artač!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!