Ukrajina predstavila pesem, ki jo pošilja na Evrovizijo: Napovedujejo ji zmago!

Ukrajina je te dni izbrala in predstavila pesem, ki jo letos pošilja na festival za pesem Evrovizije 2023.

Stavnice tudi letos prav Ukrajini napovedujejo največ možnosti za zmago, iz tujine pa prihaja nemalo pohval za izjemno izvedbo.

Videospot za ukrajinsko pesem "Teresa & Maria", ki so ga te dni predstavili na omrežju YouTube, je do danes dosegel več milijonov ogledov.


Eurovision Song Contest, YouTube
Omenjeno pesem "Teresa & Maria" izvajata ukrajinski glasbenici Alyona Alyona in Jerry Heil, po tehničnih težavah v oddaji Vidbir 2024 pa so zmagovalno pesem razglasili šele včeraj zvečer.


Stavnice letos Ukrajini pripisujejo kar 18% možnosti za zmago, na drugem mestu se z 9% možnosti nahaja Velika Britanija. Slovenija s pesmijo "Veronika" ter z enim procentom možnosti za zmago zaseda skromno 33. mesto. Prisluhnite pesmi "Teresa & Maria", s katero se bo letos Ukrajina predstavila na Evroviziji 2024.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Kuhinja bo spet, itak... Ukrajina denar potrebuje za obrambo, ne pa za organizacijo naslednjega Evrosonga...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na mejnem prehodu: Zaradi slovenskega voznika je izgubil živce!Slovenski župnik je obiskal Auschwitz: Njegove besede obkrožajo državo!Kamera v gozdu posnela leglo mladičkov volka: Posnetek, ki ti bo polepšal dan!Mama nehote razkrila spol otroka: Odziv očeta je nasmejal splet!Posnetek poštarja, ki je nasmejal Slovenijo: Užitke v postelji primerjal z biljardom!Družina iz Vipave, ki skrbi za več kot 30 živali: Zgodba, ki je navdihnila Slovenijo!VIDEO: Nika Križnar postavila rekord skakalnice: Poglejte izjemen skok Slovenke!Hrvaška predstavila pesem za Evrovizijo: Stavnice jim napovedujejo drugo mesto!Darja Gajšek zapela uspešnico Lojzeta Slaka: Njen nastop je balzam za dušo!VIDEO: Modrijani in Stil predstavili novo pesem: Bo to nova slovenska uspešnica?Slovenka na harmoniko zaigrala uspešnico Modrijanov: Njen nastop te bo prevzel!VIDEO: 98-letna babica osvojila srca Slovencev: Kar sama je odšla na Sardinijo!VIDEO: Predrzna mladina v Ljubljani: Obkolili so policiste, nato so jih pregnali!Kamera pol leta snemala v gozdu: Posnela je prizore z različnimi divjimi živalmi!Miran Rudan predstavil novo pesem "Amen", z nastopom je navdušil SlovenceDeček pokazal ljubezen do živali na kmetiji: Posnetek, ki ti polepša dan!Werner objavil posnetek nastopa, ko je leta 1995 zapel s pevko Simono WeissVIDEO: Njegovo dekle se obnaša kot pes: Vozi jo na povodcu, pravijo da je nora!Hrvat na Evroviziji v težavah: Pesem v preiskavi, stavnice napovedujejo zmago!VIDEO: Posneli trenutek, ko je Franci Kek med košarkarsko tekmo stekel na parketMedved se povsem približa lovcu4-letna Maša ima smrtonosno bolezen: Bi morala država poskrbeti za bolne otroke?Novinar je poročal ob morju: Posneli trenutek, ko mu je v obraz priletela riba!Tri terenska vozila uničena v nekaj sekundahVIDEO: Jezni kmetje v Bruslju: Po policistih in vladnih stavbah zlivali gnojnico!