Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl sneg

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo veliko veselje psa, ko je prvič v življenju videl sneg.

Njegovi lastniki so ga posneli, ko je pred hišo po snegu tekel v krogih, s svojim početjem pa je navdušil mnoge ljubitelje živali na spletu.

Video posnetek, ki je nastal v mestu Aurora v ameriški zvezni državi Kolorado, je že prava mala uspešnica na spletu - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 30.000 ogledov, prizor pa bo dan polepšal tudi vam.

Pes po imenu Potato, pasme valižanski ovčar oz. corgi, je prvič v življenju videl sneg. Lastniki so se namreč skupaj z njim preselili iz Kalifornije, kjer v njihovem kraju nikoli ni snežilo. Ko je pes videl sneg, ga je ob tem preplavilo iskreno veselje.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo corgija, ko je prvič v življenju tekel po snegu. Bo njegovo veselje tudi tebi polepšalo dan?
1
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Kaj bi šele ta naredil v Planici iz tekaške proge...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija