Velik vrt na slovenski domačiji, ki obsega kar en hektar površine

V priljubljeni slovenski oddaji Ambienti, pri kateri predstavljajo številne domove širom Slovenije in njihovo okolico, so v preteklem delu predstavili velik vrt, ki navdušuje s svojo podobo.

Začelo se je z gradnjo hiše, nato je ob domu nastal manjši vrt, tekom let pa ga je lastnik samostojno razširil.

Vrt meri okoli en hektar, čas v njem pa mineva kot v pravljici. Čudovit vrt je lastnik zasnoval kar sam, na njem pa najdemo zbirko redkih rastlinskih sort. Postavil ga je na domačiji stare mame, ki se nahaja sredi dolenjskih gričev.

Lastnik je navdušen nad redkostjo, zaradi česar njegov vrt krasijo tudi zelo redke rastline. Tako je nastala zbirka preko 2000 različnih rastlin, ki prevzame vsakega obiskovalca.

Poglejte si čudovit vrt na Dolenjskem, ki je v preteklih dneh prevzel številne Slovence. Bi imeli v svojem domu takšen kotiček za sprostitev in počitek?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Le koliko plača "stavbenega zemljišča"...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!