Velik vrt na slovenski domačiji, ki obsega kar en hektar površine

V priljubljeni slovenski oddaji Ambienti, pri kateri predstavljajo številne domove širom Slovenije in njihovo okolico, so v preteklem delu predstavili velik vrt, ki navdušuje s svojo podobo.

Začelo se je z gradnjo hiše, nato je ob domu nastal manjši vrt, tekom let pa ga je lastnik samostojno razširil.

Vrt meri okoli en hektar, čas v njem pa mineva kot v pravljici. Čudovit vrt je lastnik zasnoval kar sam, na njem pa najdemo zbirko redkih rastlinskih sort. Postavil ga je na domačiji stare mame, ki se nahaja sredi dolenjskih gričev.

Lastnik je navdušen nad redkostjo, zaradi česar njegov vrt krasijo tudi zelo redke rastline. Tako je nastala zbirka preko 2000 različnih rastlin, ki prevzame vsakega obiskovalca.

Poglejte si čudovit vrt na Dolenjskem, ki je v preteklih dneh prevzel številne Slovence. Bi imeli v svojem domu takšen kotiček za sprostitev in počitek?
0
JeklenaPest
Pred 17 tedni
Le koliko plača "stavbenega zemljišča"...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design