Veselje angleškega hrta, ko v parku vidi pasjega prijatelja

Splet je obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo iskreno veselje angleškega hrta, ko je v parku videl svojega pasjega prijatelja.

Lastniki so na mobilni telefon posneli simpatičen prizor, ki je sodeč po odzivih navdušil številne ljubitelje živali na spletu.

Video posnetek, ki so ga pred dnevi objavili na omrežju YouTube, je že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot pol milijona ogledov, veselje psa ob srečanju starega prijatelja pa bo brez dvoma dan polepšalo tudi tebi.

Angleški hrt po imenu Delphi je v mestu Canberra v Avstraliji srečal svojega pasjega prijatelja Slima, ob snidenju pa ni manjkalo prizorov sreče. Psa sta bila tako navdušena, da svojega veselja nista mogla zadržati.

Poglejte si iskreno veselje dveh psov, ko sta se po dolgem času znova srečala v parku. Bo njuna sreča tudi tebi polepšala dan?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Kaj te ne bo vesel? Vrag si ga vedi, kako se mu je godilo v življenju, ko je bil še mlajši in sposoben za dirke. Tudi sedaj je tekel, kot da bi imel v riti V8 biturbo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!