VIDEO: Ema Klinec poskrbela za izjemen uspeh: Zmagala je na Holmenkollnu!

Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je po seriji drugih mest le dosegla zmago.

Svoje sanje je izpolnila na pretekli tekmi na Holmenkollnu, kjer je v velikem finalu do najvišje stopničke napredovala s šele petega mesta.

Ema Klinec je na pretekli ženski tekmi dosegla 238,2 točke in za 6 točk premagala drugouvrščeno Chiaro Kreuzer iz Avstrije. Tretja je bila Norvežanka Anna Odine Stroem.

Izjemen uspeh je na moški tekmi na slovitem Holmenkollnu dopolnil Anže Lanišek, ki je dosegel drugo mesto, s tem pa že 25. stopničke v karieri. Premagal ga je zgolj Stefan Kraft iz Avstrije.

Poglejte si izjemen finalni skok Eme Klinec, ki jo je v Oslu s petega mesta ponesel do najvišje stopničke in druge zmage v karieri. Iskrene čestitke Ema za dosežen rezultat!
0
Gorazd Šilc
Pred 2 tedni
Kako bi bilo lepo, ko bi vsaj za trenutek umolknili komentatorji.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!