VIDEO: Ema Klinec poskrbela za izjemen uspeh: Zmagala je na Holmenkollnu!

Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec je po seriji drugih mest le dosegla zmago.

Svoje sanje je izpolnila na pretekli tekmi na Holmenkollnu, kjer je v velikem finalu do najvišje stopničke napredovala s šele petega mesta.

Ema Klinec je na pretekli ženski tekmi dosegla 238,2 točke in za 6 točk premagala drugouvrščeno Chiaro Kreuzer iz Avstrije. Tretja je bila Norvežanka Anna Odine Stroem.

Izjemen uspeh je na moški tekmi na slovitem Holmenkollnu dopolnil Anže Lanišek, ki je dosegel drugo mesto, s tem pa že 25. stopničke v karieri. Premagal ga je zgolj Stefan Kraft iz Avstrije.

Poglejte si izjemen finalni skok Eme Klinec, ki jo je v Oslu s petega mesta ponesel do najvišje stopničke in druge zmage v karieri. Iskrene čestitke Ema za dosežen rezultat!
0
Gorazd Šilc
Pred 2 meseci
Kako bi bilo lepo, ko bi vsaj za trenutek umolknili komentatorji.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen