VIDEO: Grozljiv padec Petra Prevca v Planici, odpeljali so ga s helikopterjem

Danes je dogajanje v Planici zaznamoval zelo grd padec Petra Prevca, ko je v drugi seriji med treningom izgubil nadzor že v zraku.

Našemu smučarskemu skakalcu so takoj priskočili na pomoč, nato so ga s helikopterjem odpeljali v ljubljanski UKC.

Prvi pregledi so pokazali, da je Peter Prevc ob padcu utrpel lažji pretres možganov, ostalih poškodb po zadnjih podatkih niso zaznali. Bo pa kljub temu 30-letni smučarski skakalec ostal v bolnišnici na opazovanju.

"Slišal sem, kaj se je zgodilo. Upam, da je s Petrom vse v redu. Če bi šlo za običajen trening, bi ga jaz verjetno po njegovem padcu predčasno končal. Vendarle gre za svetovno prvenstvo. Napaka oziroma tehnična napaka. Res škoda, da je prišla ravno ob najbolj nepravem trenutku," je padec komentiral Timi Zajc.

Anže Lanišek je bil padcu svojega sotekmovalca priča ravno na poti s sedežnico do vrha skakalnice, padec pa ga je po njegovih besedah zelo pretresel. Poglejte si grozljiv padec, ki ga je danes med treningom v Planici doživel Peter Prevc.


0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Grdo je vsipal. Mene bi razmontiralo do konca...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Martin Golob nasmejal Slovenijo: Pokazal je, kaj župnik vidi na poroki!Tijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Nenavaden prizor iz Celja: Posneli trenutek, ko je iz avtomobila lezla kača!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Grozljivi prizori iz Srbije in BiH: Klestila toča s premerom 7 centimetrov!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Neumnost na avtocesti pri Zagrebu: Pijani so se vozili v odprtem prtljažniku!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Nika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniMoški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoVIDEO: Srbi provocirali slovenske navijače: Luko Dončića so vzeli za svojega!