VIDEO: Grozljiv padec Petra Prevca v Planici, odpeljali so ga s helikopterjem

Danes je dogajanje v Planici zaznamoval zelo grd padec Petra Prevca, ko je v drugi seriji med treningom izgubil nadzor že v zraku.

Našemu smučarskemu skakalcu so takoj priskočili na pomoč, nato so ga s helikopterjem odpeljali v ljubljanski UKC.

Prvi pregledi so pokazali, da je Peter Prevc ob padcu utrpel lažji pretres možganov, ostalih poškodb po zadnjih podatkih niso zaznali. Bo pa kljub temu 30-letni smučarski skakalec ostal v bolnišnici na opazovanju.

"Slišal sem, kaj se je zgodilo. Upam, da je s Petrom vse v redu. Če bi šlo za običajen trening, bi ga jaz verjetno po njegovem padcu predčasno končal. Vendarle gre za svetovno prvenstvo. Napaka oziroma tehnična napaka. Res škoda, da je prišla ravno ob najbolj nepravem trenutku," je padec komentiral Timi Zajc.

Anže Lanišek je bil padcu svojega sotekmovalca priča ravno na poti s sedežnico do vrha skakalnice, padec pa ga je po njegovih besedah zelo pretresel. Poglejte si grozljiv padec, ki ga je danes med treningom v Planici doživel Peter Prevc.


0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Grdo je vsipal. Mene bi razmontiralo do konca...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design