VIDEO: Iz gasilskega vozila posneli škodo na Krasu, prizori kot iz apokalipse

Največji požar v zgodovini Slovenije, ki že sedmi dan zapored pustoši po Krasu, je s svojo neizprosno močjo zgrozil številne državljane.

Da bi zajezili širjenje, je že danes zjutraj v zrak poletelo 11 helikopterjev, dodatno pomoč iz zraka pa se pričakuje v poznih dopoldanskih urah.

Izmučeni gasilci počnejo vse v svoji moči, da bi zajezili požar. Na pomoč so Kraševcem priskočili iz vse Slovenije, na spletu pa so pristali tudi številni video posnetki gasilcev s samega kraja naravne katastrofe.

Tako je Kras gorel včeraj popoldan:
PGD Laško je na spletu objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo njihove pretekle dni, ko so požar pomagali gasiti na Krasu. Vidimo lahko tudi uničene gozdove ob cestah, ki spominjajo na pravo apokalipso.Požrtvovalnim gasilcem želimo srečo in se jim v imenu širne Slovenije zahvaljujemo za njihovo pomoč. Poglejte si video posnetek PGD Laško, pri katerem lahko spremljamo apokaliptične prizore na Krasu.


Pogumnim gasilcem lahko pomagamo z donacijo prek SMS sporočila GASILEC5 na 1919.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Suše in globalno segrevanje bodo temeljito spremenile Slovenijo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!