VIDEO: Izjemni prizori v Kočevskem gozdu: Takšne živali so posneli na kamero!

Na omrežju YouTube je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovite prizore iz Kočevskega gozda.

Tam so na kamero v preteklih dneh posneli radovednost številnih divjih živali, video posnetek pa je sodeč po odzivih navdušil tudi gledalce iz tujine.

"Prostrani gozdovi Kočevskega nudijo dom mnogim velikim in malim živalim, ki jih drugod srečate le poredko. Naše kamere so so tokrat ujele risa, medveda, volka in druge divje živali, ki so bivališče našle v Kočevskem gozdu," so zapisali na Javnem zavodu za turizem in kulturo Kočevje.

Ob tem so priložili še video posnetek, pri katerem lahko spremljamo življenje v Kočevskem gozdu. Lovska kamera je tam posnela številne divje živali, spletni uporabniki pa so nad prizori navdušeni.

Kočevski gozd je velik, neokrnjen gozd, ki se nahaja v južni Sloveniji. Razprostira se na območju približno 30.000 hektarjev in predstavlja enega največjih gozdov v Evropi. Sestavljen je predvsem iz smrekovih in bukovih dreves ter je dom številnim živalskim vrstam, vključno z medvedi, volkovi, risi in številnimi pticami.

Kljub temu, da je Kočevski gozd danes varovano območje, je še vedno ohranil svojo divjo lepoto. Gozd je zato priljubljena destinacija za ljubitelje narave, pohodnike in kolesarje, ki iščejo oddih v neokrnjeni naravi.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo risa, medveda, volka in druge divje živali v Kočevskem gozdu. Ste že katero izmed njih srečali med gozdnimi sprehodi?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila