VIDEO: Izjemni prizori v Kočevskem gozdu: Takšne živali so posneli na kamero!

Na omrežju YouTube je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovite prizore iz Kočevskega gozda.

Tam so na kamero v preteklih dneh posneli radovednost številnih divjih živali, video posnetek pa je sodeč po odzivih navdušil tudi gledalce iz tujine.

"Prostrani gozdovi Kočevskega nudijo dom mnogim velikim in malim živalim, ki jih drugod srečate le poredko. Naše kamere so so tokrat ujele risa, medveda, volka in druge divje živali, ki so bivališče našle v Kočevskem gozdu," so zapisali na Javnem zavodu za turizem in kulturo Kočevje.

Ob tem so priložili še video posnetek, pri katerem lahko spremljamo življenje v Kočevskem gozdu. Lovska kamera je tam posnela številne divje živali, spletni uporabniki pa so nad prizori navdušeni.

Kočevski gozd je velik, neokrnjen gozd, ki se nahaja v južni Sloveniji. Razprostira se na območju približno 30.000 hektarjev in predstavlja enega največjih gozdov v Evropi. Sestavljen je predvsem iz smrekovih in bukovih dreves ter je dom številnim živalskim vrstam, vključno z medvedi, volkovi, risi in številnimi pticami.

Kljub temu, da je Kočevski gozd danes varovano območje, je še vedno ohranil svojo divjo lepoto. Gozd je zato priljubljena destinacija za ljubitelje narave, pohodnike in kolesarje, ki iščejo oddih v neokrnjeni naravi.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo risa, medveda, volka in druge divje živali v Kočevskem gozdu. Ste že katero izmed njih srečali med gozdnimi sprehodi?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Deželaku na poti pomagal 99-letni Franc, skupaj sta gonila kvadrocikelVIDEO: Deželaku družbo delal 22-letni Anže, ki je na kvadrociklu igral harmonikoVoznica je spregledala tovornjak: Policist posnel filmski skok čez prikolico!Pevski zbor do solz ganil Simona Cowella, nato so dobili zlati gumbMoški je zgradil kamnito hišo v gozdu: Posnetek je uspešnica na spletu!Policistka je ustavila dedka: Med postopkom jo je navdušil s plesom!5-letna deklica se igra z nemškimi ovčarji: Posnetek ima 16 milijonov ogledov!Slovenca nasmejala s posnetkom: Tako je mož potolažil svojo ženo!Parodija na odstrel nutrij: Prisluhni, kaj je povedal lovec iz Slovenije!Katja Kaučič navdušila Slovence: Tako je zaigrala skladbo Franca Miheliča!Družino med sprehodom presenetila grizli medvedka z mladičkomaVIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!Tovornjakar nasmejal s posnetkom, ko so ga na avtocesti kaznovali policistiVIDEO: Deželaku je uspelo, na kvadrociklu je premagal peklenski klanecKamera posnela trenutek, ko je oče pred utopitvijo rešil sinaPevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Jože Potrebuješ pokazal postopek, kako doma izdelujejo bezgov sokLuka Basi in Deželak zapela skupaj: Pevski talent sta pokazala na kvadrociklu!Mali slonček, ki je komaj shodil, se požene proti turistomRebeka Dremelj navdušila Slovence: Prisluhni, kakšno novo pesem je objavila!Na ljubljanski obvoznici posneli voznika, ko je peljal v nasprotno smerZakonske težave dveh upokojencev: Parodija na stvari, ki so prepovedane!Tetover malčku izdelal ponarejeno tetovažo, posnetek ima 2 milijona ogledovSlovenska parodija na novo tehnologijo: Posnetek je doza smeha!Prenavljali so cesto, Slovenec se je ob zapori peljal kar čez travnik