VIDEO: Kamera posnela živali v Kočevskem gozdu: Posnetek navdušuje Slovence!

Mesec dni nazaj je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo številne živali v Kočevskem gozdu.

Prizore je posnela lovska kamera, video posnetek pa je sodeč po odzivih navdušil številne ljubitelje živali na spletu.

"Prostrani gozdovi Kočevskega nudijo dom mnogim velikim in malim živalim, ki jih drugod srečate le poredko. Naše kamere so jih ujele tudi v zimskem času. Spoznajte divje živali, ki prebivajo na Kočevskem ali se odpravite na divji potep po naši skrivnostni naravi," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu Kočevsko, kjer so video posnetek objavili.

Kočevski gozd je največji gozdni kompleks v Sloveniji in se nahaja na jugovzhodu države, v bližini meje s Hrvaško. Gre za gozdno območje, ki se razprostira na približno 2.400 kvadratnih kilometrih in predstavlja skoraj 30% celotne površine Slovenije.

Video posnetek je na YouTube omrežju do danes dosegel več tisoč ogledov, številni gledalci pa so nad prizori navdušeni. Poglejte si, kakšne živali je v Kočevskem gozdu sredi zime posnela lovska kamera.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
In lovci ta čudovita bitja streljajo...(?!)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!