VIDEO: Kamera posnela živali v Kočevskem gozdu: Posnetek navdušuje Slovence!

Mesec dni nazaj je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo številne živali v Kočevskem gozdu.

Prizore je posnela lovska kamera, video posnetek pa je sodeč po odzivih navdušil številne ljubitelje živali na spletu.

"Prostrani gozdovi Kočevskega nudijo dom mnogim velikim in malim živalim, ki jih drugod srečate le poredko. Naše kamere so jih ujele tudi v zimskem času. Spoznajte divje živali, ki prebivajo na Kočevskem ali se odpravite na divji potep po naši skrivnostni naravi," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu Kočevsko, kjer so video posnetek objavili.

Kočevski gozd je največji gozdni kompleks v Sloveniji in se nahaja na jugovzhodu države, v bližini meje s Hrvaško. Gre za gozdno območje, ki se razprostira na približno 2.400 kvadratnih kilometrih in predstavlja skoraj 30% celotne površine Slovenije.

Video posnetek je na YouTube omrežju do danes dosegel več tisoč ogledov, številni gledalci pa so nad prizori navdušeni. Poglejte si, kakšne živali je v Kočevskem gozdu sredi zime posnela lovska kamera.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
In lovci ta čudovita bitja streljajo...(?!)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!