VIDEO: Komotar pokazal, kako noro izgleda test vzdržljivosti po gozdovih

Ciril Komotar, slovenski javnosti bolje poznan kot Komotar Minuta, je te dni na spletu objavil prav poseben video posnetek.

Skupaj s testnim voznikom je sedel v vozilo Mercedes G, nato pa na kamero posnel prizor med testom vzdržljivosti po gozdovih.

"Okej, zdaj pa resno: kar sem doživel ravnokar, štejem med top 5 avtomobilskih izkušenj svojega življenja," je ob posnetku najprej zapisal Ciril Komotar. Testni voznik Karel ga je namreč peljal po testnem poligonu, ki je za javnost nedostopen.

V video posnetku lahko tako vidimo "test vzdržljivosti strukture vozila in podvozja, ki ga morajo testna vozila mercedes G (pred vstopom v serijsko proizvodnjo) prestati 100-krat."

Ciril Komotar je še zapisal, da so po strmem terenu "leteli" s hitrostjo do 80 kilometrov na uro. In to s serijskim avtomobilom! Prilagamo posnetek divje vožnje...
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Takih traktorjev nam pri nas ni treba...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Fant z Downovim sindromom razjokal sodnike: Njegov ples bo prevzel tudi tebe!V vozilo invalida je zalučal opeko: Kamera je posnela takojšnjo lekcijo!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!Andrea Bocelli zapel pesem Elvisa Presleyja, njegov nastop ti bo naježil kožoVIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!VIDEO: Luka Dončić navdušil s potezo: Poglejte, kaj je storil med polčasom!SMEH: Zagorska ruleta, ki je nasmejala Balkan: Preživijo jo le redkiSMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Harpijski orel s svojo velikostjo prevzel svet: Ljudje mislijo, da je v njem človek!VIDEO: Ker je vozil po prehitevalnem pasu, so ga zaustavili policistiHrvaški navijači ganili pred tekmo: Tako so se poklonili Oliverju Dragojeviću!Slovenski poslanec z govorom obkroža državo, njegove besede ti dajo mislitiJežek je hotel prečkati cesto: Poglej, kako so ga varovale goske!VIDEO: Luka Dončić kot z drugega planeta: Zadel je tri trojke zapored!VIDEO: Ker je bil hitrejši, je reli vozilo prehitel kar po zeleniciUčitelj šokiral Slovenijo: Osnovnošolca ni pustil v razred, ker mu je smrdel?!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Na hrvaškem talentu sodnike pustil v šoku: Poglej, kaj je na odru počel z nožem!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Vojaki stopili na stran ljudstva: Varovali so jih pred nasilnimi policisti!VIDEO: Najbolj nor vlakec smrti, ki doseže vrtoglavo hitrost 193 km/h