VIDEO: Komotar pokazal, kako noro izgleda test vzdržljivosti po gozdovih

Ciril Komotar, slovenski javnosti bolje poznan kot Komotar Minuta, je te dni na spletu objavil prav poseben video posnetek.

Skupaj s testnim voznikom je sedel v vozilo Mercedes G, nato pa na kamero posnel prizor med testom vzdržljivosti po gozdovih.

"Okej, zdaj pa resno: kar sem doživel ravnokar, štejem med top 5 avtomobilskih izkušenj svojega življenja," je ob posnetku najprej zapisal Ciril Komotar. Testni voznik Karel ga je namreč peljal po testnem poligonu, ki je za javnost nedostopen.

V video posnetku lahko tako vidimo "test vzdržljivosti strukture vozila in podvozja, ki ga morajo testna vozila mercedes G (pred vstopom v serijsko proizvodnjo) prestati 100-krat."

Ciril Komotar je še zapisal, da so po strmem terenu "leteli" s hitrostjo do 80 kilometrov na uro. In to s serijskim avtomobilom! Prilagamo posnetek divje vožnje...
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Takih traktorjev nam pri nas ni treba...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!