VIDEO: Komotar pokazal, kako noro izgleda test vzdržljivosti po gozdovih

Ciril Komotar, slovenski javnosti bolje poznan kot Komotar Minuta, je te dni na spletu objavil prav poseben video posnetek.

Skupaj s testnim voznikom je sedel v vozilo Mercedes G, nato pa na kamero posnel prizor med testom vzdržljivosti po gozdovih.

"Okej, zdaj pa resno: kar sem doživel ravnokar, štejem med top 5 avtomobilskih izkušenj svojega življenja," je ob posnetku najprej zapisal Ciril Komotar. Testni voznik Karel ga je namreč peljal po testnem poligonu, ki je za javnost nedostopen.

V video posnetku lahko tako vidimo "test vzdržljivosti strukture vozila in podvozja, ki ga morajo testna vozila mercedes G (pred vstopom v serijsko proizvodnjo) prestati 100-krat."

Ciril Komotar je še zapisal, da so po strmem terenu "leteli" s hitrostjo do 80 kilometrov na uro. In to s serijskim avtomobilom! Prilagamo posnetek divje vožnje...
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Takih traktorjev nam pri nas ni treba...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju