VIDEO: Komotar pokazal, kako noro izgleda test vzdržljivosti po gozdovih

Ciril Komotar, slovenski javnosti bolje poznan kot Komotar Minuta, je te dni na spletu objavil prav poseben video posnetek.

Skupaj s testnim voznikom je sedel v vozilo Mercedes G, nato pa na kamero posnel prizor med testom vzdržljivosti po gozdovih.

"Okej, zdaj pa resno: kar sem doživel ravnokar, štejem med top 5 avtomobilskih izkušenj svojega življenja," je ob posnetku najprej zapisal Ciril Komotar. Testni voznik Karel ga je namreč peljal po testnem poligonu, ki je za javnost nedostopen.

V video posnetku lahko tako vidimo "test vzdržljivosti strukture vozila in podvozja, ki ga morajo testna vozila mercedes G (pred vstopom v serijsko proizvodnjo) prestati 100-krat."

Ciril Komotar je še zapisal, da so po strmem terenu "leteli" s hitrostjo do 80 kilometrov na uro. In to s serijskim avtomobilom! Prilagamo posnetek divje vožnje...
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Takih traktorjev nam pri nas ni treba...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!VIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!Turisti na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoNa postaji je točila gorivo, nato ji je čivava skoraj razbila avtomobil25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilParodija o Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu, ki je nasmejala SlovenijoVIDEO: Nina Pušlar ganila z nežno balado: Njena pesem je prevzela Slovence!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiDelavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!