VIDEO: Potapljala se je na Maldivih, ugriznil jo je 100-kilogramski morski pes

Na spletu je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor na Maldivih.

Tam je 30-letno žensko med potapljanjem napadel morski pes in jo ugriznil v desno stran trupa, a na srečo ugriz ni bil zelo globok.

Carmen Canovas Cervello se je med počitnicami na Maldivih potapljala v družbi prijateljev, kjer je okoli 45 minut odkrivala podvodni svet. Eden od morskih psov se je po tem pognal proti njej in jo ugriznil v desno stran trupa. Na srečo jo je odnesla zgolj s 15 centimetrov dolgo rano, ki ni bila globoka.

Napad te vrste morskega psa je obenem presenečenje, saj se prehranjuje zgolj z mehkužci in raki. V kolikor bi se sicer morski pes počutil ogroženega, bi lahko 30-letni potapljačici zadal smrtonosne rane.

Površinske rane si je potapljačica razkužila kar na čolnu, nato pa kljub napadu nadaljevala z odkrivanjem podvodnega sveta. Poglejte si, kako so napad morskega psa posneli na kamero.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila