VIDEO: Pravi čudež v gozdu: Toliko jurčkov je gobar našel na enem mestu!

Že pred leti je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo neverjeten prizor iz gozda.

Moški je med nabiranjem gob naletel na veliko skupino jurčkov na enem mestu, na kamero pa posnel prizor, kot mu še ni bil priča.

Video posnetek, ki ga je na omrežju YouTube objavil uporabnik iz Anglije, je tam dosegel že skoraj 100.000 ogledov. Mnogi spletni uporabniki so bili nad odkritjem gobarja navdušeni.

Toliko jurčkov je v gozdu našel gobar:Nabiralci gob moramo vedeti, da lahko v gozdu naberemo največ 2 kilograma plodov - sem sodijo gobe, kostanj, borovnice, maline, robidnice, gozdne jagode, brusnice ter tudi mah. Pri nabiranju čemaža velja pravilo, da ga lahko v gozdu naberemo zgolj kilogram, nekaterih zaščitenih rastlin in gob pa sploh ne smemo nabirati.

Avtor video posnetka se je na isto mesto vrnil po štirih dneh, številni jurčki pa so v tem času krepko zrastli. Poglejte si izjemen prizor, pri katerem je gobar v Veliki Britaniji naletel na pravo leglo okusnih jurčkov.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Tanja Žagar poskrbela za dobro voljo: Pokazala je talent ob igranju harmonike!Lado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemVIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!Peter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Dekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemFirbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Simpatična pevka Tjaša Božič predstavila svojo prvo pesem "Moj Bine"Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!Za hobotnico je izdelal labirint: Pokazala je, kako pametne so te živali!Čudovita prenova stanovanja v Ljubljani, ki se nahaja v bloku iz 70-ih let