VIDEO: Slovenka zgrožena nad besedami sina: Posnetek je doza smeha!

Matjaž Kosi in Simona Kosi sta Slovencem dobro poznani par, ki se na spletu predstavlja z vzdevkom Misticizem.

Zakonca s svojimi oboževalci delita smešne video posnetke, za dozo smeha pa sta poskrbela tudi z zadnjim prizorom, pri katerem se je Simoni pridružil sin.

"Uh, otroško razmišljanje je dostikrat najbolj iskreno. Označi nekoga, ki ima pogosto glavobole," sta ob video posnetku zapisala Matjaž in Simona.

Malček je najprej potožil mami, da ga boli trebuh, nato je Simona hitro našla razlog. Dejala je, da ga trebuh boli zato, ker za večerjo ni nič pojedel, nato je malček s svojim odgovorom poskrbel za dozo smeha.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem je Simona skupaj s sinom poskrbela za dozo smeha med spletnimi uporabniki. Bosta nasmejala tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Opažam, da ravno pri njima video redko dela. Sedaj recimo ne.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!