VIDEO: Srbski pevec prekinil koncert v Zagrebu: Zdaj boste plačali za vse!

Srbski pevec Đorđe Balašević je v torek nastopil v zagrebški Areni, med koncertom pa svoj nastop prekinil. Ko je pel svojo pesem "Neki novi klinci", je Balašević svoj nastop ustavil pri verzu "Tad sam dobio par mandarina i malog belog zeca ..." (Takrat sem dobil par mandarin in malega belega zajca).

Vanj so namreč leteli mandarini in plišasti beli zajčki.

"Zdaj je pa dovolj! 20 let me že ciljate z zjački in zdaj mi boste plačali za vse," je dejal Balašević.

Na oder so takrat stopili ljudje s polnimi košarami plišastih zajčkov in jih začeli metati med obiskovalce. Oglejte si ta simpatičen trenutek s koncerta!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Doooooooobro.., simpatično! Ni pa mi jasno, zakaj množica toliko snema z mobiteli, ker so posnetki vsi do zadnjega tonsko zanič. Ne vem, kako je to možno, da proizvajalci telefonov ne pogruntajo načina, kako bi zvok bil na posnetku čist.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja