VIDEO: Srbski pevec prekinil koncert v Zagrebu: Zdaj boste plačali za vse!

Srbski pevec Đorđe Balašević je v torek nastopil v zagrebški Areni, med koncertom pa svoj nastop prekinil. Ko je pel svojo pesem "Neki novi klinci", je Balašević svoj nastop ustavil pri verzu "Tad sam dobio par mandarina i malog belog zeca ..." (Takrat sem dobil par mandarin in malega belega zajca).

Vanj so namreč leteli mandarini in plišasti beli zajčki.

"Zdaj je pa dovolj! 20 let me že ciljate z zjački in zdaj mi boste plačali za vse," je dejal Balašević.

Na oder so takrat stopili ljudje s polnimi košarami plišastih zajčkov in jih začeli metati med obiskovalce. Oglejte si ta simpatičen trenutek s koncerta!
0
JeklenaPest
Pred 27 tedni
Doooooooobro.., simpatično! Ni pa mi jasno, zakaj množica toliko snema z mobiteli, ker so posnetki vsi do zadnjega tonsko zanič. Ne vem, kako je to možno, da proizvajalci telefonov ne pogruntajo načina, kako bi zvok bil na posnetku čist.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...