VIDEO: Tilen Artač nasmejal Slovenijo: Priredil je stare slovenske uspešnice!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smo bili gledalci spet priča številnim parodijam.

Tokrat je Tilen Artač pripravil tudi priredbe na stare slovenske uspešnice, z nastopom pa nasmejal številne gledalce in spletne uporabnike.

"Spomin na novoletno zabavo sicer bledi, ampak tu je še en spomin na lepe čase," so ob parodiji zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja, kjer objavljajo številne video posnetke iz prej omenjene satirične oddaje.

Tokrat so parodijo poimenovali Rockoledniki, pri posnetku pa je Tilen Artač nastopil kot številni znani slovenski glasbeniki. Njihove največje uspešnice je priredil in zapel v svojem stilu, s posnetkom pa poskrbel za dozo smeha.

Poglejte si simpatično parodijo iz satirične oddaje Kaj dogaja, pri kateri je voditelj Tilen Artač nastopil kot različni slovenski glasbeniki. Bo nasmejal tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Artač je tatalni talent. Zadel edino ni Lovšina, ker on je taki kreten, da mu ravnega ni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija