VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!

Sinočnji del satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi Jonas Žnidaršič, je znova ponudil dozo smeha.

Svoje sposobnosti imitiranja je tudi tokrat ob koncu pokazal Tilen Artač, ko je na Mali terasi oponašal kar dva odmevna lika iz slovenske politike.

Tokrat si je Tilen Artač skupaj z Igorjem Bračičem izbral vsem poznano slovensko uspešnico "Kako sva si različna", ki jo mnogi poznamo v izvedbi Marjetke Falk in Alfija Nipiča. Pesem sta prepevala tudi Marjana Deržaj in Stane Mancini, glasbo pa je napisal Jože Privšek.


#kajdogaja, Youtube
Novonastala parodija izpod rok šaljivega Tilna Artača je obdržala prvotni naslov "Kako sva si različna", sam pa se je prelevil v kar dve odmevni osebi iz politike. Predsednika vlade Marjana Šarca je upodobil v ženski obliki - imitiral ga je kot Marjana Šarcaj, politični kolega Matej Tonin pa je v parodiji nosil ime Mate Tonini.


V parodiji so se tudi tokrat dotaknili aktualne in pereče tematike, glavna akterja pa sta ves čas prepevala o tem, kako različna sta si. A naposled sta le ugotovila, da sta si kljub vsemu podobna.

Poglejte si video posnetek parodije iz satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, pri kateri je Tilen Artač ob ritmih pesmi "Kako sva si različna" humoristično upodobil Marjana Šarca in Mateja Tonina. So si mar politiki res vsi na las podobni?Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!