VIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!

Sinočnji del satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, ki jo vodi Jonas Žnidaršič, je znova ponudil dozo smeha.

Svoje sposobnosti imitiranja je tudi tokrat ob koncu pokazal Tilen Artač, ko je na Mali terasi oponašal kar dva odmevna lika iz slovenske politike.

Tokrat si je Tilen Artač skupaj z Igorjem Bračičem izbral vsem poznano slovensko uspešnico "Kako sva si različna", ki jo mnogi poznamo v izvedbi Marjetke Falk in Alfija Nipiča. Pesem sta prepevala tudi Marjana Deržaj in Stane Mancini, glasbo pa je napisal Jože Privšek.


#kajdogaja, Youtube
Novonastala parodija izpod rok šaljivega Tilna Artača je obdržala prvotni naslov "Kako sva si različna", sam pa se je prelevil v kar dve odmevni osebi iz politike. Predsednika vlade Marjana Šarca je upodobil v ženski obliki - imitiral ga je kot Marjana Šarcaj, politični kolega Matej Tonin pa je v parodiji nosil ime Mate Tonini.


V parodiji so se tudi tokrat dotaknili aktualne in pereče tematike, glavna akterja pa sta ves čas prepevala o tem, kako različna sta si. A naposled sta le ugotovila, da sta si kljub vsemu podobna.

Poglejte si video posnetek parodije iz satirične oddaje Kaj dogaja? Z Jonasom, pri kateri je Tilen Artač ob ritmih pesmi "Kako sva si različna" humoristično upodobil Marjana Šarca in Mateja Tonina. So si mar politiki res vsi na las podobni?Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikMama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceVIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaPolicist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!VIDEO: Grozljivka iz Italije: Vasico je razdejal uničujoč tornado!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Sivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaIz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedHrvat skupaj z lepotico zapel pesem Celine Dion: Njun nastop jemlje sapo!VIDEO: 4-letnik senzacija na Hrvaškem: Tako je mali genij navdušil sodnike!