VIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!

V novi sezoni satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodita Tilen Artač in Alenka Marinič, smeha tudi tokrat ni manjkalo.

Sinoči je bil na sporedu prvi del nove sezone, gledalci pa so se pošteno nasmejali v rubriki Mala terasa, kjer je Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin.

"Največja glasbena atrakcija je nazaj, z eno za domačo hišo," so ob video posnetku zapisali na YouTube kanalu #kajdogaja, kjer objavljajo številne zabavne izseke iz istoimenske satirične oddaje.

Tokrat se je Tilen Artač predstavil kot Pero Fovšin, njegovo uspešnico "Hiša nasprot sonca" pa je preuredil tako, da je prepeval o RTV Slovenija. Nastala je parodija "Hiša na Kolodvorski", sodeč po odzivih pa je z nastopom nasmejal številne gledalce.

Prisluhnite simpatični parodiji iz satirične oddaje Kaj dogaja, pri kateri je Tilen Artač nastopil kot Pero Lovšin in priredil eno izmed njegovih znanih uspešnic. Bodo s parodijo nasmejali tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Ni dobro imitirano. Če bi hotel biti avtentičen bi moral dosledno peti ton do dva mimo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!