VIDEO: Trener kaznoval pijane nogometaše Gorice, sredi noči so morali trenirati

Nogometaši hrvaške Gorice so v petek gostovali v Šibeniku, tam pa dosegli pomembno zmago v boju za obstanek v hrvaški ligi.

Tekmo so v Šibeniku dobili z rezultatom 4:0, uspeh pa so proslavili tudi z večjo količino alkohola.

Željko Sopić, trener kluba HNK Gorica, je svojim varovancem povedal, da se bodo ob vrnitvi v mesto odpravili na zelenico, da bi skupaj trenirali. Vse to je bil plod preveč popitega alkohola in zabave med nogometaši.

Igralci svojemu trenerju sprva niso verjeli, nekateri so popivali naprej. Ob prihodu v domače mesto pa so doživeli pravi šok - na pomožnem igrišču so jih ob 1:30 ponoči čakali prižgani reflektorji, fantje pa so se morali odpraviti na trening.

"Če vas je v Veliki Gorici prebudila svetloba, ne skrbite, to so naši reflektorji, treniramo. Moji igralci popivajo na avtobusu, kot da ne vedo, da jih ob 1:00 zjutraj čaka trening. Da spravijo alkohol iz sebe," je ob video posnetku na spletu zapisal Željko Sopić in dokazal, da je svojo obljubo tudi držal. Poglejte si, kako so morali pijani nogometaši kluba HNK Gorica sredi noči trenirati, ker so pred tem popili preveč alkohola.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila