Voditelj ob 8. marcu zapel za Urško Klakočar Zupančič: Tako jo je spravil v smeh!

Včeraj je studio Radia Robin obiskala predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, tam pa doživela simpatično presenečenje.

Radijski voditelj Sandi Morel je zanjo priredil znano svetovno uspešnico, z nastopom pa Urško pošteno nasmejal.

"Eeeee moja Urška. Poglej si kaj je Sandi zapel Urški Klakočar Zupančič. Predsednica državnega zbora je bila prva slavna VIP voditeljica, ki se je pridružila našemu popoldanskemu voditelju Sandiju Morelu," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Radia Robin.

Los del Río, znan tudi kot The Del Rios, je španski latino pop in plesni duo, ki sta ga leta 1962 ustanovila Antonio Romero Monge in Rafael Ruiz Perdigones. Najbolj znani so po svojem hitu "Macarena", ki je bil prvotno izdan leta 1993, pesem pa je postala svetovna uspešnica.

Prav omenjeno pesem je voditelj Sandi Morel spremenil tako, da je v njej prepeval o predsednici državnega zbora. Poglejte si, kako se je na simpatično parodijo odzvala Urška Klakočar Zupančič.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Simpatično...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kako pripraviti najbolj okusna piščančja prsa: Recept ima 18 milijonov ogledov!Izjemni glasbeniki zapeli pesem legendarnih Slapov: Nastop navdušuje Slovenijo!11-letna deklica sodnike ganila do solz: Njen nastop je uspešnica na spletu!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoKrokar mački ukradel hrano: Poglej, kako je ptica poskrbela za kužka!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Modrijani na novo posneli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Aleš Hojs v parodiji odgovoril na vprašanje deklice: Posnetek je doza smeha!17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Nina Pušlar zapela ob kitaristu Boru Zuljanu: Njun nastop te bo navdušil!Slovenci zapeli ljudsko pesem ob zvoku citer: Njihov nastop je balzam za dušo!Lana in Kristina navdušili Slovenijo: Tako sta zapeli dve slovenski uspešnici!Hiša na strmi vzpetini v Zasavju: Poglej si čudovito notranjost, ki navdušuje!Tilen Artač poskrbel za dozo smeha: Nastopil je kot župan Tržiča Pavel Rupar!Prenovljeno podstrešje v hiši staršev: Takšno mansardo je izdelal mladi par!Žan Serčič navdušil z nastopom: Tako je v živo zapel svojo uspešnico!Kvartet Pušeljc s pevci zapel uspešnico Slapov: Njihov nastop je balzam za dušo!Luka Dončić z eno roko zadel koš čez celo igriščeParodija na dodatno opremo pri vozilu: Slovenci ponujajo kar dodatnega človeka!Slovenska parodija na delovno silo: Če bi direktorji iskali nove zaposlene!VIDEO: Padalec iz Slovenije ob sončnem zahodu poletel nad zasneženo pokrajinoŠtiri dekleta navdušile z nastopom: Zapele so pesem Ansambla Franca Miheliča!Na avtocesti je nalašč zaviral pred tovornjakom: Takšno lekcijo je dobil voznik!VIDEO: Tomaž Domicelj zapel tri svoje uspešnice: Prisluhni čudovitemu nastopu!Posneli prizor, ko se je porušila pečina: Na reki je nastal majhen cunami!