Voditelj ob 8. marcu zapel za Urško Klakočar Zupančič: Tako jo je spravil v smeh!

Včeraj je studio Radia Robin obiskala predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, tam pa doživela simpatično presenečenje.

Radijski voditelj Sandi Morel je zanjo priredil znano svetovno uspešnico, z nastopom pa Urško pošteno nasmejal.

"Eeeee moja Urška. Poglej si kaj je Sandi zapel Urški Klakočar Zupančič. Predsednica državnega zbora je bila prva slavna VIP voditeljica, ki se je pridružila našemu popoldanskemu voditelju Sandiju Morelu," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani Radia Robin.

Los del Río, znan tudi kot The Del Rios, je španski latino pop in plesni duo, ki sta ga leta 1962 ustanovila Antonio Romero Monge in Rafael Ruiz Perdigones. Najbolj znani so po svojem hitu "Macarena", ki je bil prvotno izdan leta 1993, pesem pa je postala svetovna uspešnica.

Prav omenjeno pesem je voditelj Sandi Morel spremenil tako, da je v njej prepeval o predsednici državnega zbora. Poglejte si, kako se je na simpatično parodijo odzvala Urška Klakočar Zupančič.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Simpatično...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!Potepuški pes je skoraj zmrznil na ulici: Življenje so mu rešili dobri ljudje!Tilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaSlovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemTilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Neumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!