Volkovi v Ljubljani poskrbeli za pevsko harmonijo: Tako so tulili v zrak!

Na družbenem omrežju Facebook je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo zanimiv prizor iz ljubljanskega živalskega vrta.

Trop volkov je namreč obiskovalce navdušil s pravo pevsko harmonijo, video posnetek pa je sodeč po odzivih prevzel številne ljubitelje živali na spletu.

"Kakšna harmonija! Prižgite zvočnike, napnite svoje oči na peclje in poslušajte naš hišni pevski zbor Canis Lupus! Svoje tenkočutno petje so v izrednem performansu združili z njim značilnim umetniškim gibom in stasom ter pripravili izjemno predstavo z zimzelenimi melodijami, ki se v naših krajih pojejo že od starega veka naprej. Uživajte v poslušanju," so ob video posnetku zapisali na Facebook strani ZOO Ljubljana.

Trop volkov namreč v ljubljanskem živalskem vrtu s svojimi klici in "petjem" vedno znova navdušuje številne obiskovalce, prizori pa so prava poslastica za mnoge ljubitelje živali.

Poglejte si simpatičen video posnetek iz ljubljanskega živalskega vrta, ki je zgolj na omrežju Facebook do danes dosegel več kot 40.000 ogledov. Bodo volkovi s petjem prevzeli tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Sem že mislil, da je zraven Pero Lovšin, pa je le en primerek falil ton in pol...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!