Vozil je za tovornjakom, nato je izgubil tovor: Prizor ima 5 milijonov ogledov!

Splet je obkrožil video posnetek iz Vietnama, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor na cesti.

Avtor video posnetka je vozil za tovornjakom, nato pa posnel trenutek, ko je s prikolice padel tovor plastičnih kroglic.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 5 milijonov ogledov. Voznik tovornega vozila se je po padcu tovora zaustavil na cestišču.

Prizor so posneli v mestu Binh Phuoc v Vietnamu, tovornjakar pa ni pravočasno opazil, da mu s prikolice leze tovor. Na prikolici je prevažal vreče, ki so bile napolnjene s plastičnimi kroglicami.

Poglejte si nenavaden prizor, pri katerem lahko spremljamo napako voznika tovornega vozila, zaradi katere je izgubil tovor na prikolici.
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Eno mi ni jasno. Da ni videl, kako mu paket tovora gre skozi prevezo, razumem. Ko je paket padel pa je v sekundi začel ustavljati. Kak pa je te to videl???
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!