Ženska se je zaljubila v potepuško mačko: Razplet zgodbe ti bo polepšal dan!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, ki je na omrežju YouTube pristal v preteklem letu.

Spremljamo lahko čudovito zgodbo s srečnim koncem, pri kateri je glavna zvezda potepuška mačka, ki je s svojo vztrajnostjo prišla do ljubeče lastnice.

Video posnetek, ki so ga objavili na YouTube omrežju, je že prava uspešnica - do danes je dosegel skoraj 2 milijona ogledov, razplet zgodbe pa se je dotaknil mnogih ljubiteljev živali na spletu.

Anastasia je vsak dan pod svojim oknom naletela na potepuškega mačka po imenu Tiger. Večkrat ga je nahranila, nato ji je maček sčasoma začel zaupati. Ko je mačka hotela posvojiti, so se ji zaradi pogojev najemodajalcev porušile sanje, saj domačih živali v stanovanju niso dovolili.

Mačko so prevzeli začasni lastniki, Anastasia pa je s svojo vztrajnostjo uspela prepričati lastnike stanovanja, da mačku dovolijo bivanje v njenem domu. Poglejte si čudovit razplet, ki se bo zagotovo dotaknil tudi tvojega srca.
1
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Jaz pa sem, spoštovani Graf, med vožnjo z motorjem po mestu naletel na čisto majhnega, nebogljenega muca, ki je imel vnete oči in nič ni videl. Tudi na tačke se ni mogel postaviti. Bilo je samo vprašanje sekund, kdaj bo kaki besni mladec iz njega z avtom naredil golaž. Vzel sem ga v nedrje in peljal naravnost domov. Drugi dan sva obiskala veterinarja, ki ga je pregledal, nama dal ustrezno hrano in oskrbel očke. Maček je zrasel in je sedaj star 5 let. Je steriliziran in vsako noč spiva skupaj. Pred dvema letoma sem kasiral zame skoraj usoden Covit in bil 5 tednov v bolnici. Ko sem se vrnil me je muc bil prav tako vesel, kot jaz njega. Upam še vsaj na kakih 10 let sožitja med nama.
1
graf
Pred 1 tednom
tut sam imam podobno zgodbo , dobil sem rumenega muca ki se mi kar 4 mesece ni pustil pobožat , no ljubitelji živali smo zelo potrpežljiva "bitja" in se je tut moja potrpežljivost splačala ! Danes sva z mojim Lukom velika prijatelja , pusti se crkljat in tut sosedovi otroci ga obožujejo ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!