Ženska se je zaljubila v potepuško mačko: Razplet zgodbe ti bo polepšal dan!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, ki je na omrežju YouTube pristal v preteklem letu.

Spremljamo lahko čudovito zgodbo s srečnim koncem, pri kateri je glavna zvezda potepuška mačka, ki je s svojo vztrajnostjo prišla do ljubeče lastnice.

Video posnetek, ki so ga objavili na YouTube omrežju, je že prava uspešnica - do danes je dosegel skoraj 2 milijona ogledov, razplet zgodbe pa se je dotaknil mnogih ljubiteljev živali na spletu.

Anastasia je vsak dan pod svojim oknom naletela na potepuškega mačka po imenu Tiger. Večkrat ga je nahranila, nato ji je maček sčasoma začel zaupati. Ko je mačka hotela posvojiti, so se ji zaradi pogojev najemodajalcev porušile sanje, saj domačih živali v stanovanju niso dovolili.

Mačko so prevzeli začasni lastniki, Anastasia pa je s svojo vztrajnostjo uspela prepričati lastnike stanovanja, da mačku dovolijo bivanje v njenem domu. Poglejte si čudovit razplet, ki se bo zagotovo dotaknil tudi tvojega srca.
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Jaz pa sem, spoštovani Graf, med vožnjo z motorjem po mestu naletel na čisto majhnega, nebogljenega muca, ki je imel vnete oči in nič ni videl. Tudi na tačke se ni mogel postaviti. Bilo je samo vprašanje sekund, kdaj bo kaki besni mladec iz njega z avtom naredil golaž. Vzel sem ga v nedrje in peljal naravnost domov. Drugi dan sva obiskala veterinarja, ki ga je pregledal, nama dal ustrezno hrano in oskrbel očke. Maček je zrasel in je sedaj star 5 let. Je steriliziran in vsako noč spiva skupaj. Pred dvema letoma sem kasiral zame skoraj usoden Covit in bil 5 tednov v bolnici. Ko sem se vrnil me je muc bil prav tako vesel, kot jaz njega. Upam še vsaj na kakih 10 let sožitja med nama.
1
graf
Pred 1 mesecem
tut sam imam podobno zgodbo , dobil sem rumenega muca ki se mi kar 4 mesece ni pustil pobožat , no ljubitelji živali smo zelo potrpežljiva "bitja" in se je tut moja potrpežljivost splačala ! Danes sva z mojim Lukom velika prijatelja , pusti se crkljat in tut sosedovi otroci ga obožujejo ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Slovenka in Kanadčan preizkušala obroke, ki jih imajo v njuni vojskiOpica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaTalent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!Slovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!Leopard napade slepo srno: Proti njemu ni imela možnosti za preživetje!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!Borut Pahor v šoli dobil ukor: Krive so bile besede, ki jih je rekel učiteljici!VIDEO: Turistka naročila jastoga za 200 evrov, nato ga je izpustila v morjeVIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ognjena krogla nad Islandijo razsvetlila nebo, prizor so posnele kamere