Zaradi orkana je poplavilo ulice: Domačin je ob hiši posnel morskega psa!

Orkan Ian, ki je prizadel večji del Floride, te dni še vedno pustoši po Združenih državah Amerike.

Zaradi obilnega deževja je poplavilo številne ulice, v mestu Fort Myers pa so posneli celo prizor, ko je na poplavljeni ulici plaval morski pes.

Video posnetek je na omrežju Twitter že prava uspešnica - do danes je širom spleta dosegel več kot 15 milijonov ogledov, po besedah strokovnjakov pa naj bi bil morski pes na video posnetku resničen.


Dominic Cameratta, avtor video posnetka, je za medije povedal, da je v sredo zjutraj posnel nenavaden prizor s svoje terase. Na poplavljeni ulici je plaval morski pes, ki je bil velik približno štiri metre.

Po besedah poznavalcev gre za mladega morskega psa ali kakšno drugo ribo, je pa po vsej verjetnosti prizor pristen. Poglejte si nenavaden prizor, pri katerem lahko spremljamo morskega psa na poplavljeni ulici v mestu Fort Myers na Floridi.
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Morski pas v sladki vodi? Smili se mi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!