Lovro in Zdravko iz serije Ja, Chef! si bereta z ustnic: Posnetek je doza smeha!

Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih serij v zadnjem času je brez dvoma serija Ja, Chef!, pri kateri lahko spremljamo zaplete v kuhinji restavracije Chateau de Philippe.

Gre za izmišljeno restavracijo, ki je postavljena v center Ljubljane - natančneje v Filipov dvorec, ki se nahaja nasproti Kresije in tik ob ljubljanskem Tromostovju.

Ja, Chef! je slovenska humoristična serija, ki so jo posneli po prvotno licenčni ruski seriji Kuhinja. Spremljamo jo lahko na platformi VOYO, zadnje mesece pa tudi na televizijskem programu POP TV.Na omrežju YouTube je pred meseci pristal video posnetek, pri katerem sta igralca Mario Ćulibrk (Zdravko Keuc, kuhar na ribah) in Jernej Kogovšek (Lovro Pesek, slaščičar) sodelovala pri izzivu "lipsync". Gre za branje z ustnic, naloga pa je bila vse prej kot lahka.

Poglejte si, kako sta nas dodobra nasmejala igralca Mario Ćulibrk in Jernej Kogovšek iz serije Ja, Chef!, ko sta se pomerila v prav posebnem izzivu. Bo video posnetek nasmejal tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!