Všečkaj nas na Facebooku
Zapri
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberite več o piškotih na tej povezavi.
Zapri!
21.12.2016 Kategorija: Aktualno Avtor: mate
 

Slovenski poslanec s temi besedami in dejanjem dal misliti celemu narodu

Slovenski poslanec Andrej Čuš je tokrat v državnem zboru znova šokiral, ko je prinesel dva šestorčka piva. A pivo je bilo tam z namenom. Andrej Čuš je izrekel besede, s katerimi se boste strinjali prav vsi.

"Politični eliti v tej državi je v interesu, da se stalno pogreva zgodovino kdo je bil rdeč, kdo je bil bel. S tem ne samo, da se kregajo državljanke in državljani na vsakem koraku, ampak se tudi zastruplja mlade generacije in to je nedopustno.

Danes imamo v Sloveniji 300 tisoč ljudi, ki živijo na pragu revščine. Mladi se izseljujejo iz Slovenije. Ljudje delajo, pa so reveži. Upokojenci ne morejo dostojno preživeti s pokojninami, mi pa se danes spet pogovarjamo kdo je zmagal drugo svetovno vojno.

Velikokrat poslušam pogrevanje zgodovine in vedno zaključimo z istimi stvarmi. Domov gremo vsi skregani, ljudje, ki pa to gledajo, pa so še bolj skregani, kot mi. Hočem, da s tem zaključimo, zato sem danes v Državni zbor prinesel dva six packa piva.

Vsi zainteresirani, vzemite si ga, zaprite se v sobo in dokončno zmenite, kdo je zmagal drugo svetovno vojno, ker ljudje nas imajo poln kufer."


 


 
Sledi nam na FB
 
 
 
 
 

A tega ne boš pogledal?!
 
Za komentiranje se prosim prijavite ali registrirajte.
 
Ni komentarjev. Bodite prvi in komentirajte!
 
Facebook komentarji