Všečkaj nas na Facebooku
Zapri
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberite več o piškotih na tej povezavi.
Zapri!
21.12.2016 Kategorija: Aktualno Avtor: mate
 

Slovenski poslanec s temi besedami in dejanjem dal misliti celemu narodu

Slovenski poslanec Andrej Čuš je tokrat v državnem zboru znova šokiral, ko je prinesel dva šestorčka piva. A pivo je bilo tam z namenom. Andrej Čuš je izrekel besede, s katerimi se boste strinjali prav vsi.

"Politični eliti v tej državi je v interesu, da se stalno pogreva zgodovino kdo je bil rdeč, kdo je bil bel. S tem ne samo, da se kregajo državljanke in državljani na vsakem koraku, ampak se tudi zastruplja mlade generacije in to je nedopustno.

Danes imamo v Sloveniji 300 tisoč ljudi, ki živijo na pragu revščine. Mladi se izseljujejo iz Slovenije. Ljudje delajo, pa so reveži. Upokojenci ne morejo dostojno preživeti s pokojninami, mi pa se danes spet pogovarjamo kdo je zmagal drugo svetovno vojno.

Velikokrat poslušam pogrevanje zgodovine in vedno zaključimo z istimi stvarmi. Domov gremo vsi skregani, ljudje, ki pa to gledajo, pa so še bolj skregani, kot mi. Hočem, da s tem zaključimo, zato sem danes v Državni zbor prinesel dva six packa piva.

Vsi zainteresirani, vzemite si ga, zaprite se v sobo in dokončno zmenite, kdo je zmagal drugo svetovno vojno, ker ljudje nas imajo poln kufer."


 


 
Sledi nam na FB
 
 
 
 
 

Posnetki popolni zate
 
Za komentiranje se prosim prijavite ali registrirajte.
 
Ni komentarjev. Bodite prvi in komentirajte!
 
Facebook komentarji